Indlæg af MSI


    Hej Spixe!


    Jo tak for indledning ;)


    Lad mig starte med at sige, at ophænget er dækket af garantien og at du bør kunne få det ordnet. Problemstillingen er derfor nærmere de før omtalte huller, du har boret i kabinettet - typisk er det nemlig ikke tilladt. Det vil derfor være helt op til et servicecenter at vurdere om de vil udføre reparation inden for garanti eller om det vil koste dig noget. Skulle de beslutte sig for sidstnævnte, vil du få en prisestimering før reparationen påbegyndes, så du kan tage stilling til om det er interessant for dig.


    Jeg vil foreslå dig at kontakte vores servicecenter i Danmark direkte: Benyt dette link, scroll ned til bunden og vælg Europa.
    Det er Infocare, der er vores aktuelle samarbejdspartner her i landet.


    Håber det kan hjælpe dig :cheers:

    Quote

    Oprindeligt indlæg af rasm401i
    jeg har et MSI R6950-2PM2D2GD5 (http://www.msi.com/product/vga/R6950-2PM2D2GD5.html)
    som jeg gerne vil vandkøle med: http://www.coolerkit.dk/full_c…-c-370_50_52_363_498.html men jeg kan ikke finde ud af om det er en reference model?


    Hej Rasmus!


    Vores R6950-2PM2D2GD5 findes kun med reference-PCB, så der burde ikke være problemer med en vandkøleblok, som passer med referencelayout. Normalt ville du ellers kunne se revisionen enten i toppen af printpladen eller nede ved PCI-Express-connectoren :)