Indlæg af Hitzugaya

    Du må undskylde at jeg svarer så sent, har havt travlt hele dagen.
    Tak for hjælpen :) Den betyder rigtigt meget fordi det er en benhård og utrolig tæt konkurrence. Husk at du er velkommen at stemme en gang om dagen hvis du har lyst :D


    Ja nemlig, det er swedish house mafia der spiller musikken.

    Jeg kommer fra det færøske gaming site http://www.gaming.fo og vil gerne bede om jeres hjælp med at vinde en konkurrence.


    Vi har lavet en film på under 2 minutter som vi har sendt ind i en konkurrence. Vinderen er den der får flest stemmer, og får 5.000 DKK som skal bruges til et specifikt arrangement. Vi har valgt at de 5.000 DKK skal bruges til at købe gevinster til en LAN konkurrence vi vil holde i Januar 2011.
    Vi konkurrerer imod en fodboldsklub og håber at vi får flest stemmer.


    Filmen vi har lavet er uden nogen form for tale, så alle kan forstå den. Filmen kan ses i det følgende link: (samt filmen fra fodboldsklubben).
    http://eik.fo/Default.aspx?ID=6669
    Hjemmesiden er færøsk, men jeg vil lave en meget simpel guide til hvordan I kan stemme.
    I trykker på den grønne knap hvor der står "Atkvø " (den nederste af de to). Der vil så komme en boks frem hvor I skal skrive jeres telefonnummer ind (fx. 25294802) og derefter trykker I på send. I vil så modtage et sms med en pin kode som I skal skrive ind i det nye felt der kommer frem, og derefter trykker I på "Atkvø ". Derefter bliver jeres stemmer talt med.
    Det er selvfølgeligt gratis at stemme, også for danskere. Det er muligt at stemme én gang om dagen med et bestemt telefonnummer (Har I to kan I stemme to gange).


    Vi håber at nogle af jer vil supporte os sådan at vi kan holde et vellykket LAN med konkurrence i blandt andet CS, Starcraft 2 og muligvis HON/DOTA & Fifa 11/Tekken.


    Tak for jeres support,
    Gaming.fo