Indlæg af acertræt

    #Skimmer Tillykke med købet! Det lyder sgu spændende! Du er den første jeg er stødt på som faktisk har fået fat i en af de mm-visions jeg er interesseret i :D Fedt at høre at du er positivt overrasket, da jeg selv hælder mest til visionen.


    Hvad er dit indtryk af den i forhold til ydelse og især støj. - dvs. kører blæseren ofte, og støjer den meget? Jeg fandt en anmeldelse af den et sted hvor der stod at den havde det med at knirke (det skal siges at det var en engelsk anmeldelse af en testudgave af Compal NBLB som jo ligger til grund for NB588'eren).


    Jeg håber du vil holde mig opdateret om dine oplevelser med NB588'eren når du har fået kørt lidt mere krævende ting på den.

    Hej Tweakers!


    Jeg skal bruge en ny bærbar og har efter lang tids søgning fundet frem til følgende:


    MM-Vision NB588
    url/http://www.mm-vision.dk/vishovedgruppe.asp?action=addsystem&menu=notebook/url


    Med opgradering til 8gb ram, bluetooth win7 og kingston V-series 128gb ssd hdd sniger prisen sig op på 12.340kr


    Sony VAIO F Series VPC-F11S1E/B
    url/http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=717332/url


    Den leveres med alm 500gb 5400rpm hdd og 6gb ram. Pris: 10.764kr (Jeg skal så selv ud og investere i og installere en 4gb ram-blok hvormed prisen nok nærmer sig NB588'eren).


    Jeg gamer ikke, men arbejder med et tungt program hvor producenten bl.a. anbefaler 8gb ram.


    Jeg har hørt meget godt om Lenovo, men synes umiddelbart ikke jeg kan finde nogen med samme specs som ovenstående i samme prisleje.


    Det vigtigste for mig er at den er så støjsvag som det nu er muligt med en kraftig bærbar. Design betyder ikke noget for mig.


    Håber I kan komme med nogle gode inputs der gør valget lidt nemmere da det ikke just er peanuts jeg kommer til at betale.