Indlæg af Keder

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Bobbymilk
    Hej alle,


    først vil jeg nævne at jeg HAR læst de gamle tråde igennem inden jeg skrev! Men da mange af de videre kontakter foregår over pm's er det svært at læse sig frem til om der nogensinde kom noget ud af kontakte malerne...


    anyway, jeg søger en dygtig graffiti maler, som kan hjælpe mig med en sketch til an tatovering, hvor jeg kan sende ham billeder af andre pieces, så han kan se hvilken stil jeg søger....er der nogen der kan hjælpe mig her...?? På forhånd tak!!


    Hvorfor ikke bede din tatovør om at tegne det for dig? Så er du sikker på at det er noget du rent faktisk kan få lavet - grafitti og tatoveringer er jo to forskellige ting ;)


    Kan ikke lige huske hvem det er, men der ligger en tatovør i kbh der skulle være ret god til den slags....mener det er colorblind men er som sagt ikke sikker - du kan tjekke det på nettet.

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Lyngze
    jamen er da ret heldig så :D står "this item is sold and dispatched from amazon.co.uk" så det må vel betyde det er deres egne varer... men er det sikkert og hvad med reklamation sender man den bare til england eller kan man få den repareret herhjemme? Måske mod betaling og hvor dyrt er dette evt?


    Du kan efter alt sandsynlighed IKKE købe en PS3 igennem Amazon når du bor i DK. Men selvom du kunne så er spørgsmålet jo: hvorfor vil du købe den gennem Amazon?
    Der er næppe sparet meget og du hænger selv på fragtudgifterne hvis den skal returneres eller til reperation.... Så svaret er i øvrigt at ja, man sender den "bare" til England. Det kan imidlertid ske at Sony Danmark vil lade garantien dække i Danmark også, men det må du som sagt høre Sony om - det er ikke noget de på nogen måde er forpligtet til og de rettigheder du har som forbruger i Danmark er Amazon naturligvis ikke forpligtet til at give dig.


    Med andre ord så har jeg temmeligt svært ved at se pointen i at købe en PS3 fra Amazon. Du sparer sandsynligvis ikke meget mere end en hund eller to, og du giver afkald på de ellers udemærkede rettigheder du har som forbruger i Danmark - så jeg syntes du skulle overveje om ikke de småpenge du sparer alligevel ikke er bedre givet ud ved at købe den i DK?

    Hej Fragman og tak for svaret


    ad 1.
    Jeg mener de ASUS kort jeg har kigget på (Rampage og Maximus) ligger på 2100-2500 ,- sådan cirka. Så det er vel hvad jeg umiddelbart havde forestillet mig at smide efter et bundkort. Men hvis jeg lige så godt kan købe et til det halve eller mindre, så er jeg da ikke typen der konsekvent køber det dyreste :) På samme måde hvis der vil være en fordel i at smide lidt ekstra efter bundkortet, men som udgangspunkt taler vi om noget i omegnen af 2000-2500,-.
    Jeg er opmærksom på at de kort jeg har i kiggerten hovedsagligt henvender sig til OC´ere og derfor umiddelbart ikke er oplagte for mig. Men når det er sagt så er det heller ikke fordi jeg IKKE vil OC´e. Jeg aner bare ikke en klap om det og det er ikke umiddelbart en hobby jeg vil lægge min sjæl i :) Men da jeg har indtryk af at de nævnte bundkort først og fremmest yder temmeligt godt, selv uden man OC´er, og da deres "idiotsikrede" muligheder for OC´ing trods alt giver lidt muligheder for famlende aber som mig, syntes jeg ikke helt jeg vil afskrive dem uden videre.


    ad 2.
    Så man vil ikke kunne mærke nogen nævneværdig hastighedsforskel mellem DDR2 og DDR3, medmindre man kører Intel i7?
    Hvad vil du i øvrigt skyde på i7´eren vil koste når den rammer markedet? Jeg har lige googlet det lidt og kan se nogle bud der ligger på godt 300$ for i7-920 til små 1100$ for i7-965 EE. Så hvis de priser holder syntes jeg da ikke det ville være urealistisk.
    Men hvad skal man gå efter? Er 920´eren deres udgave af en trabant, så man skal op i 965´eren...eller er den gyldne mellemvej 940´eren til noget der ligner 650$ noget der er værd at overveje?


    ad 3.
    Så OC´ing er i virkeligheden en bedre løsning, end at køre to kort via Crossfire?


    Jeg har i øvrigt allerede 4870´eren og blæseren er justeret - jeg er nok bare lidt fintfølende mht. larm :)

    Hej Tweakere


    Jeg er ved at opgradere min computer (det vil sige jeg ender med at skifte alt ud) og skal derfor bruge et nyt bundkort. Men da jeg sådan set ikke aner det store om computere tænkte jeg i måske kunne hjælpe.
    Det bundkort jeg har kig på er Gigabytes kommende GA-EX58-EXTREME (hvornår tror I i øvrigt det rammer butikkerne?). Men det er måske også en anelse overkill, når nu jeg ikke har planer om overclocking?
    Så spørgsmålet er om i kan komme med nogle anbefalinger, jeg har også kig på ASUS´ top gamer/OC-kort men igen er det måske overkill.
    Det bundkort jeg ender med skal have PCI-E 2.0 og gerne kunne tage DDR3 ram - med andre ord skal det være et kort jeg kan pakke nogle rimeligt heftige ting ned i :D
    Mht. lydkort (onboard eller pci) har jeg ikke de store krav, selvom ASUS´ medfølgende kort virker ret lækkert...ja så bruger jeg som regel hovedtelefoner alligevel, da jeg som regel spiller når naboerne er gået i seng.
    Det må i øvrigt også gerne understøtte Crossfire da jeg godt kunne finde på at smide et ekstra HD4870 i, når vi rammer foråret engang.
    Det må i øvrigt også gerne være forberedt til vandkøling, da jeg syntes grafikkortet alene larmer rigeligt. Men det er overhovedet ikke noget ultimativt krav.


    Håber i gider komme med nogle tips :9xo

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Dj revaX
    Jeg er faktisk aldrig rigtig sulten eller noget :/ de har heldigvis tøj i min størrelse hvor jeg bor og det svinger faktisk også fra 37 til 40 det kommer an hvem der har produceret tøjet, men det passer altid med at når jeg kommer der ned så har de ikke mere i min størrelse det sidste er altid lige blevet solgt, jeg tror der er en tankelæser et eller andet sted i nærheden af min som bruger samme størrelser som ved hvornår jeg vil handle xD


    Næ men du mener jo at du spiser sundt og motionerer rigeligt, samtidigt med at du ikke taber dig. Enten spiser du usundt og motionerer ikke nok eller også så bryder du en af naturvidenskabens mest grundlæggende love - mere er der ikke grund til at sige i den sag :)


    Derudover så forstår jeg ikke helt hvorfor du stiller dit oprindelige spørgsmål, siden du åbenbart allerede kender et sted der forhandler det du efterspørger. Er det ikke bare at bede butiksejeren om at hjemtage et par bukser i din størrelse så?


    Held og lykke med tøj-jagten buddy :9xo

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Jacob Hansen
    Nu ved du heldigvis ikke hvad der skal stå, så derfor synes jeg kun det er godt du har den holdning til tingene.




    Jeg bad iøvrigt ikke om din holdning til det, men blot lidt information. Dette har jeg fået, derfor siger jeg tak.


    Er sådan set enig i at det ikke rager os hvilket sprog du får lagt under huden. Men kunne du måske afhjælpe vores nysgerrighed ved at fortælle os hvorfor det lige skal være på latin? :)
    Jeg ville i øvrigt lige køre sætningen gennem en eller anden der kan læse latin, før jeg fik den griflet ned.

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Top1000
    bare lidt opdate:
    Så var det ikke 15timer om ugen men om mrd.
    Så det er ikke så meget igen...
    søger en hjælper/ledsager endnu...


    Har du prøvet at sætte opslag op på universiteterne i Aalborg og Århus? Der er masser af unge mennesker der både kan bruge et tilskud til SU´en og som er rigtigt flinke.
    Gymnasierne i dit nærområde ville måske heller ikke være en dårlig idé hvis du syntes de er lidt for gamle, dem der render rundt på uni :D


    Jeg syntes i så tilfælde du skulle kontakte institut for fysik på det nærmeste universitet - dit stofskifte lyder ihvertfald til at være en bombe under loven om energiens konstant, siden du kan skabe energi ud af ingen ting 8o


    Men bortset fra det så tror jeg du får lidt svært ved at finde nogle deciderede modebukser i str. 40. Det er nok mest hip-hop/streatwear der fåes i de størrelser. Jeg har ihvertfald besvær nok ved at finde noget interessant efter jeg er røget op i str. 36. Plus størrelserne for "modetøj" som regel er mindre end for mere almindeligt tøj.
    Så dit bedste bud er nok at gå efter netbutikker og forretninger der specialiserer sig i tøj til "store drenge" (google burde kunne hjælpe dig med det) - meget modetøj bliver slet ikke lavet i størrelser over 36-38.