Indlæg af mr. iversen

    Det er jo også det der er planen;)...skal bare have en til at kradse en fed skitse ned på et stykke papir, og sende et billede eller en scannet version til mig...derefter vil jeg så gå ned til en af de tatovøre som jeg har snakket med og få ham til at tegne den på min arm:D

    Hey Malk!


    tusind tak!...du har været en stor hjælp:D... Ser Sindsygt fedt ud det som Bates laver, har godt set en del af hans arbejde før!!...det er jo for vildt!...så hvis en person som ham ville lave en til mig eller bare en der var halvt så go, ville det jo være perfekt!... Venter lige og ser om du får svar fra ham, ellers prøver jeg at smide en mail til ham:D


    Iversen...

    Lyder super Nonsens:D
    Ser lige til om Object skriver tilbage her inde, ellers sender jeg ham en pm;)
    Har været rundt et par steder i Odense men sys ik rigtig de lige rammer den stil jeg leder efter!...men hvis ham du kender har fået lavet noget fedt vil jeg self gerne høre hvor;)


    Takker!!:P

    Så snart jeg har fået lavet en lækker skitse og fået tegnet den på armen, skal jeg nok taget et billede af den og uploaded det så folk ka se resultatet:P...hehe..der må da være en maler som ku tænke sig at have sit arbejde siddende på et andet menneske!!;)

    Hey Object og Nonsens!


    Tusind tak for jeres svar! Jeg bor i Odense så der er umiddelbart lidt langt til København, men kan da blive nødvendgt at tage den rejse hvis jeg ikke finder en anden løsning!;) Har skrevet til FEd7HaS, men har ikke lige svaret endnu!...


    Det i får lavet hos ham er det noget i selv har tegnet eller er det noget i har lavet i samarbejde med ham? Har tænkte lidt over det og er ret sikker på det skal være vildstyle der skal være stilen, måske bare en lille smule læseligt, så man kan se der står Iversen:D Der er ikke en af jer 2 der kan lavet en skitse for mig?...lyder som om i har ret godt styr på det;)...vil self gerne betale jer lidt for det hvis det er!... Gør ik noget hvis i kun har lavet der på papir før, der er jo sådan set bare det jeg skal bruge jo:P hehe...


    Tak igen!

    hehe...fair nok;)...har også kontaktet forskellige tattovøre i odense hvor jeg bor, men der er ik rigtig nogen af dem der kan finde du af at lave det selv i grafiti stilen:(...de skal bare have en tegning at gå ud fra så ville de gerne tegne den op for mig:D...så det er sårn en jeg leder efter;)

    Hej ALLE


    Jeg står i den situation at jeg utroligt gerne vil have lavet en tattoovering. Jeg har i mange år været rigtig facineret af forskelligt graffiti jeg ser rundt omkring, og har også lavet en del selv. Derfor kunne jeg godt tænkte mig at få denne tattoovering lavet med en graffiti skrift og stil. Jeg har selv prøvet at lave det men føler ik rigtig jeg er god nok endnu, og jeg ville derfor høre om i kender en prof eller selv er en som kan og vil hjælpe mig med at tegne en? Jeg betaler gerne lidt for jeres hjælp! Kan se at nogen på denne tråd har lidt forstand på det så jer vil jeg gerne høre fra!
    Jeg skal have lavet en hvor der står ”IVERSEN” ( mit efternavn ) og det må gerne laves lidt i stil med disse 2:


    http://ruttledge.se/wp-content/graffiti-...g-18_edited.JPG


    http://www.bayz.dk/Bates%20-%20Klampenborg.jpg


    Deudover vil jeg gerne have at der indgår 3 stjerner indfiltret eller rundt om navnet. Det skal være denne slags stjerner:


    http://i47.photobucket.com/albums/f200/J...ar-tattoo-3.gif


    Maleriet skal bare være i sort og hvid.


    Håber i har tid og lyst til at hjælpe mig da det vil betyde rigtig meget for mig!


    Venlig hilsen Thomas Iversen

    Hej ALLE
    Jeg står i den situation at jeg utroligt gerne vil have lavet en tattoovering. Jeg har i mange år været rigtig facineret af forskelligt graffiti jeg ser rundt omkring, og har også lavet en del selv. Derfor kunne jeg godt tænkte mig at få denne tattoovering lavet med en graffiti skrift og stil. Jeg har selv prøvet at lave det men føler ik rigtig jeg er god nok endnu, og jeg ville derfor høre om i kender en prof eller selv er en som kan og vil hjælpe mig med at tegne en? Jeg betaler gerne lidt for jeres hjælp!
    Jeg skal have lavet en hvor der står ”IVERSEN” ( mit efternavn;) ) og det må gerne laves lidt i stil med disse 2:


    http://ruttledge.se/wp-content…i-thamesjpg-18_edited.JPG


    http://www.bayz.dk/Bates%20-%20Klampenborg.jpg


    Deudover vil jeg gerne have at der indgår 3 stjerner indfiltret eller rundt om navnet. Det skal være denne slags stjerner:


    http://i47.photobucket.com/alb…oe_Boyd/star-tattoo-3.gif


    Maleriet skal bare være i sort og hvid.


    Håber i har tid og lyst til at hjælpe mig da det vil betyde rigtig meget for mig!


    Venlig hilsen Thomas Iversen