Indlæg af amador

    Tja, problemet blev delvist løst! Jeg hentede den sidste nye Realtek audio driver, nu er det ganske sjældent lyden går ud, men når den endelig gør man kan bare hive begge stik ud også ind, også gå ind i audiodriver programmet og få den til at "detecte" de to stik igen. Så er det ordnet.

    Jeg har for første gang oplevet, at min computers lyd, samt mikrofon går ud når jeg har Counter-strike 1.6, og ventrilo åbent samtidigt. Hvis jeg åbner de to programmer går mit lyd og mikrofon ud, men er fin igen når jeg genstarter.


    Jeg tror jeg har brug for at opdatere min lyddriver, men jeg ved ikke helt hvor jeg skal begynde med at finde en opdateret en, jeg bruger onboard lydkort på mit Asus A8V Deluxe.


    Hjælp :(

    Hvis jeg var dig ville jeg fra nu af altid spørge efter support til hvilke som helst Steam baseret spil på www.steampowered.com, de har altid en eller anden løsning, ellers må du sende en support-email, der går normalt 2-3 dage før du får et godt svar :), evt. prøv deres forum hvis du er ekstra desperat.


    Kunne ikke finde en konkret løsning til dit problem, men her er der en liste over ting man kan gøre for at undgå spillet crasher :)


    http://support.steampowered.co…GUuZGxs&p_li=&p_topview=1


    :9xo

    Quote

    Originally posted by TNT
    Slet alle dine codex også prøv kun at installer xvid.


    Det hjalp ved at slette alle min codecs, og kun installere "Codec Pack all in 1" fra free-codecs.com!


    DU FÅR ET HALVT TAK! ;)

    Når jeg afspiller film som er koded i xvid (for det meste CS-film, og ikke ja i ved nok). Så opstår der små firkanter som ødelægger billedet og gør man ikke kan holde det ud i længere ned 20 sekunder.


    Jeg har prøvet følgende codec-pakker : k-lite codec pack, Ace Mega Codec Pack, og Codec all in one pakken. Allesammen hentet fra www.free-codecs.com.


    Jeg prøvede idag at installere DivX afspilleren gratis fra http://www.divx.com, men det lykkedes ikke.


    Eksemplar på fejl :
    http://www.amador.dk/firkanter@xvid.jpg
    http://www.amador.dk/firkanter@xvid2.jpg


    Nogle gode forslag eller en løsningen til dette problem?

    Quote

    Originally posted by Bentzin


    Så lad Nero gøre det for dig - der er gangtrisset noget manuallignende/help eller i den dur - ellers så er der mange muligheder inde i nero, hvor der er guider, som kan hjælpe dig på vej. Ind og studere, hvad det der Premium kan. ;)
    Jeg har "kun" Nero 6.6 og her skal jeg næsten ikke tænke selv for at brænde CD el. DVD - det gør programmet for mig. :9xo


    Problemet for mig er, jeg går ind i Nero, og tænker hmm det jeg nok vil brænde er en Video-CD for der står ikke nogle andre steder noget om burn DVD eller noget. Men når jeg så vælger den, vil den kun have en CD og ikke DVD. Så er på bunden

    Jeg har lige købt en ny LiteOn DVD-R/DVD-RW, og nu vil jeg gerne brænde en fil på 701 mb over på en DVD-R skive (4,7GB) sådan at den kan afspilles på en normal DVD-afspiller. Hvad med menu'er og sådan noget?


    Jeg har aldrig bevæget mig indenfor DVD-brændings verden. Jeg har Nero Premium liggende.

    Dav People of Tweak.dk's forum!


    Jeg er interesseret i at købe en barebone af mærket Shuttle!, for at passe til mit nuværende hardware skal den have socket 939 og en AGP port! :D (gerne brugt)



    I samme anledning er mit Asus A8V Deluxe , samt mit Antec Plusview 1000AMG kabinet til salg!. Hvis det skulle have en interesse! :D


    Asus A8V Deluxe : http://edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=99767


    Antec Plusview 1000AMG : http://edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=11005

    Dagen idag er dagen hvor jeg får mit Leadtek 6800LE 128mb, og da jeg har haft ATI i lang tid har jeg ikke rigtig beskæftiget mig med hvilke drivere man burde bruge som nVIDIA-kort-ejer. :D



    Hvilken driver ville i foreslå til brug af et Leadtek 6800LE 128mb? (tilføj gerne et link! THX!) :roller:

    Når vi snakker CS, er FPS vigtigt!. Det har indflydelse din hastighed, recoil osv.


    Ca. konstant 100 fps (fps_max 101, developer 0) , så burde det køre.

    Jeg har 3 filer som tilsammen gerne skulle være filerne for "Disc #1".


    Der er en .IMG-fil , en .CCD-fil og en .SUB-fil


    Jeg ved ikke hvordan jeg skal få brændt disse 3 filer over på en CD, har prøvet forgæves med Nero - Nero fortæller mig at det er et ukendt filformat MEN den tilbyder dog at flytte de 3 filer over på CD'en anyway.


    Skal jeg bare flytte dem over på CD med Nero selvom Nero ikke kender filformattet?


    - Jeg har forresten IKKE tænkt mig at bruge IMAGE-programmer som kan skabe "falske" CD-drev osv. såsom Deamon Tools, Alcohol osv.


    Help me! :O

    Hejsa people of ze tweak forum!


    Jeg har flere gange oplevet fps-drops når jeg spiller CS 1.6, det sker hyppigst når der sker en masse på skærmen, som fx. når fjenderne rusher osv.


    Jeg har et Radeon 9600XT 256mb grafik kort.


    Jeg har prøvet den sidst nye DNA-driver fra Guru3D, og den vi har her på tweak siden.


    Jeg ville høre hvilke Drivers OG 3D setting (anti aliasing osv.) i ville anbefale til det kort og CS 1.6?