Billig gamer mus

  • Hej
    Min søn fylder snart 9 år han spiller en del på computeren, og har snakket om en gamer mus med makro funktion.
    Jeg har overvejet at købe en Speedlink Decus til 300 kr.
    http://geekunit.dk/shop/speedlink-decus-limited-6542p.html
    Han snakkede noget om, at den gerne måtte være trådløs. Jeg fortalte ham at det nok ikke var så godt med trådløs teknologi ved gaming, i hvert fald ikke inden for vores budget. Er jeg helt galt på den, eller kan finde noget der fungerer uden at prisen løber for meget i vejret?
    Mvh Claus

  • En trådløs mus til gaming er et "no go" til gaming, især når vi er så langt nede i pris. Steelseries Rival 100 er klart den bedste mus til prisen.


    + Solid sensor
    + RGB lys
    + Byggekvalitet
    + Fås i mange farver
    + Fantastisk Software


    https://www.komplett.dk/search?q=SteelSeries+Rival+100

    AMD Ryzen 5 5600X / MSI MPG-X570 Gaming Pro Carbon WIFI / Asus GTX 780 DirectCU II / ARCTIC Liquid Freezer II 240 / Sandisk Extreme Pro 480GB / Seagate 500GB 7200RPM / Phanteks Enthoo Luxe / EVGA Supernova G2 850W / SupremeFX / G.Skill RipjawsV DDR4-3200 C14 - 16GB

  • Hvis du skal have en trådløs mus til gaming, så er der kun ét valg i mine øjne, og det er Logitech G900 Chaos Spectrum, som koster ca. 1500,- på nuværende tidspunkt. Alle andre ville jeg holde mig fra, da de som regel har kæmpe forsinkelse på signalet, hvilket nemt kommer til at forstyrre oplevelsen.


    Rival musen er en virkelig god mus, især i den prisklasse, da den sagtens kan følge med nogle af de lidt dyrere mus. Samtidig med det, så er den ikke så voldsomt stor, så en knægt på 9 år vil nok få bedre glæde af den end en mus der er alt for stor til hans hænder.