Tweak.dk test af AOC E2251FWU - skærmen der kan tilsluttes via USB

  • Mobilitet kommer der mere og mere af. Først var det den bærbare computer og mobiltelefonen, så kom sammen smeltningen af disse to – tableten. Og ja, hvorfor så ikke også lave en mobil skærm der både er stor nok, men også simpel nok til, at man kan tage den under armen, og sætte den op, hvor end man vil. Derfor har AOC – nu 20 år efter de startede – lanceret en skærm der er til, at tage med på farten.


    E2251FWU hedder modellen og kræver ikke andet end to USB 2.0 porte. Så har man altså en 22” skærm med på farten. Men hvad synes vi om den? Læs med og bliv klogere!



    Læs testen her:


    http://www.tweak.dk/review/AOC…lsluttes_via_USB/1386/1/1



    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/2012/review/1386/tweak_dk_aoc_e2251fwu_2.jpg]


    .

  • Efter en smule googling kan jeg se at den skærm er baseret på displaylink teknologi, det er super smart, hvis man har brug for en ekstra skærm til f.eks. kode eller tekst, men ud fra mine erfaringer (med en dl-195 adapter fra club3d og en 1920x1200) skærm kan det ikke bruges til video(enten hakker det eller også er det pixeleret hvis man anvender video optimerings tilstanden), jeg gætter på at det er pga. den lave båndbredde fra USB porten.


    Men det kan jo være at det er anderledes når opløsningen er lavere som på denne skærm.

    Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

  • Nu er det vist på tide at få en extra skærm i min kolonihave. Jeg sidder her og læser denne og andre artikler på min lille eeePC901 med 8,9" skærm. Da jeg kun bruger 901'eren her i haven (ingen el indlagt) til læsning af e-mails og hjemmeside artikler, må denne skærm være perfekt til formålet. Der skal lige nævnes, at jeg har 2 batterier med tilsammen 9 timers "køretid", så selvom skærmen bruger 10w., skulle der nok være nogle timers læsetid på skærmen.